Betalingsvoorwaarden

U kunt betalen met internet bankieren, Ideal of via diverse creditcards. U kunt betalen met: MasterCard, Maestro, Visa

Als u een bestelling heeft ingevoerd, geeft u aan hoe u gaat betalen. Via Ideal of via internet betalen. Maakt u het bedrag over per acceptgiro of via bankoverschrijving, dan moet u ons direct een email sturen. Omdat we vaak slechts 1 artikel op voorraad hebben. Dan kunnen we dit voor u reserveren. Als we na 5 dagen de betaling niet binnen hebben, dan hebben we weer het recht om het artikel weer in de verkoop te brengen.

Als u een bestelling aanmaakt en deze niet betaald maar wel een orderbevestiging heeft gekregen, dan wordt uw bestelling niet uitgeleverd. Als uw betaling bij ons binnen is, dan wordt uw bestelling verzonden. Dus als de betaling niet succesvol is afgerond zal er niets worden uitgeleverd. Uw order zal binnen 14 dagen automatisch komen te vervallen.

Orderbevestiging: Wilt U een orderbevestiging van uw aankoop? Dan moet U na uw bestelling terug gaan naar “winkel” en niet het tabblad sluiten.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Indien u uw bestelling niet meer wilt laten uitvoeren, kunt u een e-mail sturen naar info@Tweewielerdeal.nl.

Vermeldt daarbij uw IBAN bankrekeningnummer dan wordt het geldbedrag z.s.m. teruggestort. In ieder geval binnen 14 dagen na uw annulering.

Als het betreffende artikel reeds verzonden heeft, moet u dit direct retourneren. Als dit artikel weer bij ons binnen is, dan krijgt u het bedrag teruggestort, minus de transportkosten.

Als een en ander niet duidelijk is, stuur ons dan een email. Wij reageren binnen 24 uur.

“Tweewielerdeal”
Wim Janssen Tweewielers weert b.v.